En Beğenilen Gelinlik Modelleri Hangisi? 2016!




Gelinlik modelin uzun süredir aklında olsa da onu nasıl tarif edeceğini bilmiyor olabilirsin. Gelinlik bulmaya gittiğinde aklındaki modeli "şurası şöyleydi, üstten böyle gelip alta doğru şöyle iniyordu" diye anlatmaya çalışmak yerine doğrudan modelin adını söylemen hem çok daha kısa hem de daha havalı olacak. Bu yüzden seni en çok kullanılan gelinlik çeşitlerine bir göz atmaya davet ediyorum!

A Model Gelinlik Modelleri

 

Bu Gelinlik Modellerinde Belden üzerini sıkıca sararak göğüslerini toparladıktan sonra belden aşağı A şeklinde iner. Bu da, yaklaşık 10 cm’lik topuklu ayakkabılarla kullandığında mükemmel görünmene yetecek bir yöntemdir.


Orta boylu, kalın belli ya da geniş basenli- yani hepimiz gibi sıradan vücut ölçülerine sahip- bir gelinsen kamuflajın ustası olan A model gelinlik modelleri kullanmanızı öneririm.
Gelinlinlik modelleri ile ilgili bilgi vermeye devam edeceğiz. Gelinlik fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi için ve gelinlik modelleri 2016 için sitemizde gezinmeye devam edebilirsiniz.

Tam Balık Model Gelinlik Modelleri

Alışılmışın dışında bir silüet yaratan bu gelinlik modelinde dizlere kadar vücudu sıkıca sarar ve sonra balık kuyruğu gibi genişler. Hatlarınızı kum saati formuna soktuğu için olabilecek en iddialı ve zarif gelinlik modelidir, diyebilirim.



Bu gelinlik modelini kullanmak için iki koşula ihtiyacınız var: uzun bir boy ve çok kalın olmayan bir bel. Ve tabii biraz da cesaret. Bu modelini kullancaksan gelinlikle rahat hareket etme yöntemlerini öğrenmeyi de ihmal etme! Gelinlik rahat hareket etme yöntemleri yazımızı en kısa zamanda sitemize ekleyeceğiz gelinlik modelleri ve fiyatlarıyla ilgili bilgiye sitemizde ulaşabilirsiniz.

Yarım Balık Model Gelinlik Modelleri

Tam balık gelinlik modeline göre kullanımı daha kolay olan bir gelinlik modelidir. Kalçanın altına kadar vücudu sarar. Böylece vücut hatların tüm çekiciliğiyle ortaya çıksa da haraketin çok kısıtlanmaz.


Taşıması tam balık modeline göre daha kolay olan yarım balık gelinlik modelini orta-uzun boylu ve balıketi gelinler tercih edebilir. Çünkü yarım balık gelinlik modeli, fazlalıkları kamufle eder ve vücuda dengeli bir görünüm sağlar. Bu gelinlik modelimiz de gelinlik modelleri 2016 da çok tercih edilecek bir gelinlik modelidir.

Kabarık Gelinlik modeli

Belden itibaren kabaran, taşan, hatta fışkıran kumaşlarla basenleri en iyi gizleyen bir gelinllik modelidir. Eğer eteğin kabarık olacaksa gelinliğinin üst kısmını straplez kullanarak dengelemeni öneririm.


Orta ve kısa boylu gelinlere önereceğim gelinlikleri ne çok yüksek ne çok kısa; orta boy topuklu ayakkabılarla kullan ki görüntün ne çok basık ne de orantısızca uzun olmasın.

Vintage Gelinlik Modelleri

Vintage, Helen model ya da sadece elbise modeli olarak bilinen bu gelinlik modelleri öyle çok şatafatlı değil. Ne kabarık etekleri, ne de vücut hatlarını çok vurgulayan kıvrımları bulunmamakta. Ancak dökümlü kumaşları, antika süslemeleri ve dantelli aksesuarlarıyla ayrı bir alemden gelen güzelliği temsil ediyorlar.


Vintege gelinlik modelleri pek çok vücut tipine göre uyarlanabilir. Göğüslerin küçükse spagetti askılarla kullanmanı, omuzların dar ya da köprücük kemiklerin çıkıksa mutlaka bolero kullanmanı öneririm.
Gelinlik modelleri ile ilgili tavsiyelerimiz bu kadar gelinlik modelleri 2016 ile ilgili elimizden geldiğince bilgi vermeye çalıştık. Yorumlarınızla siz de görüşlerinizi sunabilirsiniz. Gelinlik modelleri ve gelinlik fiyatları ile ilgili daha fazla bilgi için sitemizi ziyarete devam edebilirsiniz.

Share on Google Plus

About Kadınlar Yorumluyor

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder